Sammanfattning natt

2018-01-17 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Hans Lippens.

21.31 Vänersborg, personrån
En man angrips av två andra män utanför ett gym i centrum. Han hotas med en kniv och tvingas lämna ifrån sig sin mobiltelefon. De båda rånarna var maskerade. Ingen skadade fysiskt vid rånet. Polisen har sökt efter rånarna i området men ingen misstänkt anträffad.

01.02 Bengtsfors, trafikolycka
Ambulans och polis larmas till en trafikolycka vid Jysketorp. Två bilar har kolliderat och hamnat i diket. Två personer körs i ambulans till sjukhus för vård. Den ena av bilarna är anmäld stulen. I samband med olyckan sprang föraren av den stulna bilen iväg från olycksplatsen. Denna person har inte anträffats.

01.58 Göteborg, mordbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Storås Industrigata där det brinner i en byggnad. I byggnaden finns en biltvättanläggning och ett gym. Inga personer finns i byggnaden. Polisen har inlett en förundersökning gällande misstänkt mordbrand. Platsen kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

05.30 Alingsås, mordförsök
Polis kallas till en adress i centrum dit väktare kallats med anledning av något bråk på platsen. När väktarna kom till platsen fann de en man som uppgav sig vara skottskadad. Den skadade mannen körs i ambulans till sjukhus. Enligt vittnen har flera personer lämnat platsen efter brottet.  Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. Polisen söker i området efter misstänkt gärningsman. Ingen gripen misstänkt för brottet.

Se händelsen på polisen.se