Dalslandsfastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Dalslandsfastigheter AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bengtsfors som är den kommunen där Dalslandsfastigheter AB finns. I Bengtsfors så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dalslandsfastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dalslandsfastigheter AB har haft sedan 2008-01-11. Dalslandsfastigheter AB har funnits sedan och 2007-09-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dalslandsfastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0570-16636.

Bengtsfors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dalslandsfastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Dalslandsfastigheter AB har idag 556723-4264 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dalslandsfastigheter AB

Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Dalslandsfastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Egeland, Ronnie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Roald, Jon Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hammarström, Lotta Ann-Charlotte M som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Huvudansvarigrevisor,Bosatt utomlands inom EES, .