Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bengtsfors som är den kommunen där Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag finns. I Bengtsfors så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kinadalsv. 24, 666 32, Bengtsfors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0531-61961.

Bengtsfors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag har idag 556570-6644 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är byggentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

I Bernt Fredriksson Mur o Byggtjänst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Bernt Ivar Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Catharina Mariette som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .