Tony Vahlquist Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

556569-7793 är organisationsnummer för bolaget Tony Vahlquist Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tony Vahlquist Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bengtsfors som är den kommunen som Tony Vahlquist Fastighets AB finns i.

Tony Vahlquist Fastighets AB har varit registrerat sedan 1999-04-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tony Vahlquist Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Tony Vahlquist Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bengtsfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tony Vahlquist Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tony Vahlquist Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0531-30021 eller genom brev på följande adress:
Stenebyv. 13, 660 11, Billingsfors

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tony Vahlquist Fastighets AB och det är Vahlquist, Lars Arne Tony som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlquist, Arne Gunnar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,