Dalslands Tele och Data AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bengtsfors och Dalslands Tele och Data AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dalslands Tele och Data AB är ett av dem. Statusen för Dalslands Tele och Data AB är att Bolaget är aktivt.

Dalslands Tele och Data AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-02. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Bengtsfors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dalslands Tele och Data AB ska trivas.

Dalslands Tele och Data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12. I Bengtsfors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och marknadsföring av utrustning för telekommunikationsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dalslands Tele och Data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-03-05.

Idag är Dalslands Tele och Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bengtsfors.

Vill man komma i kontakt med Dalslands Tele och Data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0531-12601.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Blom, Anders Stefan Mikael i förening med -Jonsson, Claes Håkan Firman tecknas ensam av -Jonsson, Claes Håkan.

De som är på något sätt har med Dalslands Tele och Data AB är Blom, Anders Stefan Mikael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Claes Håkan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Dalslands Tele och Data AB har 556515-6329 som sitt organisationsnummer.