Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Bengtsfors. Det är nämligen den kommunen som Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-10-16. Men sedan 1990-01-01 så har Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hällans Gård 1, 668 92, Ed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0530-62016.

Bengtsfors arbetar för att bolag som Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag och det är följande personer, Bengtsson, Lars-Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Berit Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengtssons Skog i Ödskölt Aktiebolag är 556408-1486.