Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556388-8881 är organisationsnummer för verksamheten Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bengtsfors som är den kommunen som Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag finns i.

Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bengtsfors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0531-30905 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsv. 15, 660 11, Billingsfors

Bolaget skall bedriva åkeri och transportverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilbudet Hit eller Dit i Dalsland Aktiebolag och det är Ömnehag, Ernst Arne Willis som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ömnehag, Jan Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenmyren, Ragnar som är född 1933 och har titeln Suppleant, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,