TV-service Bäckefors Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

TV-service Bäckefors Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bengtsfors. Det är nämligen den kommunen som TV-service Bäckefors Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TV-service Bäckefors Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

TV-service Bäckefors Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-01-16. Men sedan 1990-01-01 så har TV-service Bäckefors Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rörnäsudden 1, 464 95, Dalskog. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TV-service Bäckefors Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0530-60518.

Bengtsfors arbetar för att verksamheter som TV-service Bäckefors Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TV-service Bäckefors Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med radio, tv, mobiltelefon samt övrig hemelektronik samt äga och förvalta aktier, andelar och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TV-service Bäckefors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TV-service Bäckefors Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Gösta Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lena Margot Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TV-service Bäckefors Aktiebolag är 556382-3110.