Brohögens Bensin & Service Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Brohögens Bensin & Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bengtsfors. I Brohögens Bensin & Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Arthur Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Tore Willy som är född 1957 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Reveda i Mellerud Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brohögens Bensin & Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Brohögens Bensin & Service Aktiebolag på telefon 0530-20440.

Bolaget skall bedriva bensinstation med försäljning av bilar och bildelar samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brohögens Bensin & Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Brohögens Bensin & Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Bengtsfors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Brohögens Bensin & Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Brohögens Bensin & Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brohögens Bensin & Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Arthur Roland -Karlsson, Jan Roger Ordförande saknas.

Brohögens Bensin & Service Aktiebolag har 556341-9281 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.