Dalslands Bilservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva handel med nya och begagnade bilar och båtar, försäljning av tillbehör härtill, reparationsverkstad och lackering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalslands Bilservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bengtsfors så är Dalslands Bilservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bengtsfors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bengtsfors och i Västra Götalands län. Redan 1988-09-27 så skapades Dalslands Bilservice Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dalslands Bilservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dalslands Bilservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556335-8646 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bengtsfors.

Just nu är Dalslands Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Dalslands Bilservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0531-61545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalslands Bilservice Aktiebolag är Skogland, Lars Tony Peter som är född 1963 och har titeln VD, Skogland, Lars Tony Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlstedt, Karl Mats som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Bengt Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gren, Hans Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Tommy Jan-Åke som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.