Barbro Anderssons Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Barbro Anderssons Bil Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bengtsfors. Det är nämligen den kommunen som Barbro Anderssons Bil Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Barbro Anderssons Bil Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Barbro Anderssons Bil Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-03-04. Men sedan 1989-01-01 så har Barbro Anderssons Bil Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Uddevallav. 6, 668 40, Bäckefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Barbro Anderssons Bil Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0530-60350.

Bengtsfors arbetar för att verksamheter som Barbro Anderssons Bil Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Barbro Anderssons Bil Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bilhandel och leasing av fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Barbro Anderssons Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Barbro Anderssons Bil Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Margit Barbro Irene som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Läth, Kent Ove som är född 1946 och har titeln Suppleant, Göransson, Lars Bertil som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Barbro Anderssons Bil Aktiebolag är 556249-8435.