Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bengtsfors här finns det många olika Aktiebolag. Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Bengtsfors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556101-2500.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0531-10012 alternativt besöka eller skicka post till Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag på följande adress Storg. 24, 666 30, Bengtsfors.

Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bergers Bosättningsaffär i Bengtsfors Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Berger, Maja-Lisa Linnéa som är född 1925 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med glas och porslin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.