Bengtsfors Trä Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bengtsfors Trä Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Bengtsfors. Det är nämligen den kommunen som Bengtsfors Trä Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengtsfors Trä Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1960-05-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengtsfors Trä Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0531-12095.

Bengtsfors arbetar för att bolag som Bengtsfors Trä Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bengtsfors Trä Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva sågverks- och trävarurörelse, handel med och förvaltning av fastigheter, handel med och förvaltning av värdepapper, stuteriverksamhet, handel med hästar och hästtillbehör, travverksamhet och träning av hästar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bengtsfors Trä Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengtsfors Trä Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bengtsfors Trä Aktiebolag är 556071-7869.