Flitiga Myran

Västra Götalands län

Information

Flitiga Myran hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bengtsfors som är den kommunen där Flitiga Myran finns. I Bengtsfors så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Flitiga Myran tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Flitiga Myran har haft sedan 2003-06-07. Flitiga Myran har funnits sedan och 2003-06-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Flitiga Myran så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0531-40812.

Bengtsfors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Flitiga Myran har idag 540317-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Flitiga Myran

Fönsterputsning, städning, andra mindre göromål i och utanför hemmen.

I Flitiga Myran så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Terning Andersson, Ingrid Birgitta som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .