Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag är ett bolag som finns i Bengtsfors. I Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenelind, Lena Kristina som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Stenelind, Märta Birgitta som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag på telefon 0531-10139.

Bageri och café.

Idag är Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Bengtsfors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Florabageriet, Lena & Märta Stenelind Handelsbolag har 969698-2892 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.