Radiokom i Dalsland Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969678-0148 är organisationsnummer för verksamheten Radiokom i Dalsland Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Radiokom i Dalsland Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bengtsfors som är den kommunen som Radiokom i Dalsland Handelsbolag finns i.

Radiokom i Dalsland Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-05-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Radiokom i Dalsland Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Radiokom i Dalsland Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Bengtsfors som också är .

Firmatecknare för Radiokom i Dalsland Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Radiokom i Dalsland Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0531-10400 eller genom brev på följande adress:
Centralbacken 6, 666 31, Bengtsfors

Komponenter för tillverkning och reparation inom området radiosändare och radiomottagare, utrustning där tillämplig, samt elektronik vad avser försäljningsområdet. Försäljning av radio och datautrustning för kommunikation såsom landmobil, marin, flyg- radio, fjärrstyrning, trådlösa nätverk, trådlöstelefoni, uthyrning av radiosystem och datasystem. Projektering av kommunikationslösningar, radiosystem, rådgivning uppbyggnad av datanätverk och webbprofilering.

Det finns olika personer som har en koppling med Radiokom i Dalsland Handelsbolag och det är Blom, Anders Stefan Mikael som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Hagman, Frank Urban som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Jan Peter som är född 1978 och har titeln Bolagsman,