Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bengtsfors och Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-05-02. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bengtsfors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag ska trivas.

Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Bengtsfors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kulturarrangemang som sång, musik, poesi, visor. Musikarrangemang. Skrivverksamhet som poesi, rapporter. Föreläsningar och utbildning inom psykologi och personlig utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Bengtsfors.

Vill man komma i kontakt med Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag är Dahl Larsson, Gunvi Inga-Lena som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Larsson, Hans Olof som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Ord och Ton Dahl Larsson Handelsbolag har 969614-5805 som sitt organisationsnummer.