Svenska Industri Projekt

Västra Götalands län

Information

Svenska Industri Projekt är ett av många bolag som finns i Bengtsfors. Det är nämligen den kommunen som Svenska Industri Projekt finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Industri Projekt är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Svenska Industri Projekt som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-06-11. Men sedan 1996-01-01 så har Svenska Industri Projekt varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Industri Projekt så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-15753.

Bengtsfors arbetar för att bolag som Svenska Industri Projekt ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Svenska Industri Projekt. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Byggnadsverksamhet, uthyrning av byggfläktar, liftar m m även maskinreparationer m m, handel med byggnadsvaror, verktyg, oljor, livsmedel, textil och manufaktur.

Firmatecknare för Svenska Industri Projekt är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Industri Projekt och det är följande personer, Justusson, Johan Lennart som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Svenska Industri Projekt är 650526-XXXX.