Cathrine's kroppsvård och massage

Västra Götalands län

Information

611221-XXXX är organisationsnummer för företaget Cathrine's kroppsvård och massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cathrine's kroppsvård och massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bengtsfors som är den kommunen som Cathrine's kroppsvård och massage finns i.

Cathrine's kroppsvård och massage har varit registrerat sedan 2001-10-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cathrine's kroppsvård och massage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

Cathrine's kroppsvård och massage är och det finns flera bolag i Bengtsfors som också är .

Firmatecknare för Cathrine's kroppsvård och massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cathrine's kroppsvård och massage så kan ni göra det på telefon genom 0531-10345 eller genom brev på följande adress:

Utföra massage, rådgivning av stretching, försäljning av kroppsvårds produkter samt avstressande musik. Avstressnings handledning mot grupper på arbetsplatser.

Det finns olika personer som har en koppling med Cathrine's kroppsvård och massage och det är Ljungberg, Eva Cathrine som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,